Rezerva Acum !

+4 0771 663 445 | rezervari@hoteldolcevita.ro

Pârtii de schi în Bran

Dacă pe timp de vară drumețiile sunt cele mai căutate activități de vacanță din Bran, iarna însă, zona de umple de turiști dornici de shi. Iar la aproximativ 4 kilometri de Castelul Bran și de Hotel La Dolce Vita se află un adevărat paradis al schiorilor: trei pârtii amenajate pentru toate nivelurile de experiențe! Toate cele trei pârtii de schi se află în Valea Portii Bran și formează Pârtile Bran – Zanoaga. Ele pot fi găsite sub denumirea Zănoaga Baby Schi, Zănoaga Variantă, Zanoaga Sub-Teleferic. Pregătit de aventură? Iată la ce trebuie să te aștepți.

1. Pârtia de schi Zanoaga Sub Teleferic.

Are o lungime de 650 de metri, este dotată cu teleschi și este deschisă turiștilor și pe timp de noapte. Este o pârtie de schi de dificultate medie, aglomerată adesea cu turiști și instructori deopotrivă. Altitudinea de plecare este la 1.000 metri, cea de sosire la 1.160 metri, iar diferența de nivel este de 160 metri. Lățimea ei medie atinge 30 metri. Capacitatea pârtiei Zănoaga Sub Teleferic este de 250 – 300 de persoane;

2. Pârtia de schi Zănoaga Variantă.

Este o pârtie de schi dedicată schiorilor cu experiență, având un grad de dificultate ridicat. Pârtia Zănoaga Variantă are o lungime de 700 metri, pleacă de la 1.030 metri și ajunge la 1.200 metri. Traseul are o înclinație de 31% și o lățime medie de 25 metri.

3. Pârtia de schi Zănoaga Baby Ski.

O pârtie pentru toată familia, inclusiv pentru cei mici. Este dedicată începărtorilor și este dotată cu teleschi și nocturnă. Are o lungime de 700 metri, o altitudine de plecare la 1.000 metri, iar sosirea se face la 1.050 metri. Înclinația sa este de 14%, iar lățimea medie atinge 25 metri.

Pârtiile de schi din Bran sunt amenajate cu tunuri mobile de zăpadă, iar programul lor este vineri, sâmbătă și duminică între orele10:00 – 16:30, iar nocturna între orele 17:00 – 19:00. La baza pârtiilor se află numeroase centre de închiriere a echipamentelor de shi și un centru de prim ajutor. Pârtiile sunt deschise publicului pe perioada Sărbătorilor și a vacanțelor școlare de iarnă. O perioadă frumoasă în care poți petrece vacanțe liniștite, tradiționale, la Hotel La Dolce Vita.

error: Content is protected !!