Rezerva Acum !

+4 0771 663 445 | rezervari@hoteldolcevita.ro

Restaurant

Food & Beverage

Clasic, spațios, odihnitor și plin de savoare. Restaurantul hotelului La Dolce Vita amintește de farmecul dulce al vieții fără stres. Situat la parterul hotelului, el este amenajat în stil clasic și are o capacitate de 120 locuri în interior și 80 locuri pe terasă. Este spațiul în care să te bucuri de bucate neaoșe și internaționale și unde să guști mâncare excelentă și vinuri de primă clasă, într-un ambient autentic românesc. Locul în care să descoperi adevărata La Dolce Vita! Pe lângă restaurant, hotelul mai deține două spații de recreere, care să-ți asigure un sejur plăcut și plin de relaxare.

Collina Bar

Aflat la parterul hotelului, în zona recepției, barul te ademenește cu o o ambianță placută. El este compus dintr-o sală principală și o terasă ce te atrage cu peisaje naturale și un personal primitor, care îți stă în permaneță la dispoziție. Collina Bar este locul în care să savurezi o cafea bună, contempland frumusețea dealurilor învecinate sau urmărind pogramul favorit la televizor.

Tempo Pub

Este un club cu atmosferă intimă, în care timpul se traduce în bună dispoziție, divertisment și distracție. Este zona în care te poți relaxa, poți degusta cocktailuri originale, poți juca darts sau poți urmări programe interesante pe monitor LCD. Iar dacă ești pus pe distracție, tot aici ai parte de clubbing sau de karaoke până la orele dimineții.

error: Content is protected !!